Update weekend - Reisverslag uit Ohio, Verenigde Staten van Sofie Korbee - WaarBenJij.nu Update weekend - Reisverslag uit Ohio, Verenigde Staten van Sofie Korbee - WaarBenJij.nu

Update weekend

Door: Sofie

Blijf op de hoogte en volg Sofie

28 Januari 2010 | Verenigde Staten, Ohio

Er was wat fout gegaan met het plaatsen van dit bericht. Het gaat over de week before kerst.

Hee alle,

Ik zit nu op school en heb helemaal niets te doen, dus een mooie gelegenheid om te schrijven. Het is vandaag de laatste dag voor christmiss break en we hebben dus geen huiswerk. Ik zit nu in studyhall, dat is een period (lesuur) om je huiswerk te doen.

Hier gaat alles erg goed, ik vind het alleen heel gemeen dat er zoveel snow is in Nederland. Hier ligt er maar een klein laagje! En Joris heeft me dit weekend foto's gestuurd, hoe mooi de sneeuw is. Normaal is hier ontzettend veel snow en iedereen zegt ja Sofie het komt wel... Maar ik wacht al 2 maanden! Haha, waarschijnlijk als er sneeuw is, wil ik zon. Maar okee.

Doordeweeks ga ik trouwens naar school en na school eerst na dans en daarna na basketball practice. Op de donderdagen heb ik intermeral basketball, dat is een basketball game voor fun. Je hebt een team hier op school van 6 or 7 mensen en je hebt elke week een wedstrijd tegen een ander team van je school. Het is ontzettend lachen, vooral omdat mijn team er niets van kan. Toch hebben we vorige donderdag gewonnen (onzettend oneerlijk)
En na al mijn trainingen ga ik naar huis, eet en naar bed. Omdat hier alles een uur eerder begint.
Dit weekend heb ik ontzettend veel beleefd.
After school ben ik met Amy en Tyler gaan eten en hebben Amy and I de familie van Tyler ontmoet. Zijn moeder werkte met mijn host moeder, zo mijn hostmoeder had een foto gegeven aan haar. Dus ze was erg nieuwsgierig hoe ik in het echt was. Daarna was de girls basketball game, daar hebben we weer gedanst met het dansteam. Ik begin al een stuk leniger te worden. After de game zijn we naar een party geweest, dat was erg gezellig. Zaterdag heb ik voor 8 en half uur geshopt met Amy and Justin. Vraag me niet hoe Justin het uit heeft gehouden, maar het was erg gezellig en we zijn daarna naar Jacon gegaan. Het leuke van hier is, alle jongens zijn eigenlijk met elkaar bevriend. Dus dat is erg gemakkelijk. De meiden daar in tegen, zijn veel meer groepjes, die de andere groep niet mogen enzo.
Zondag ben ik met Jenny en haar familie voor een hair cut gegaan. Ik ben nog nooit zo kort naar de kapper gegaan. Ze was in 10 min. klaar en vroeg de hele tijd ja wil je dit, of dit, of meer dit.. Ik had echt zo van, uhh jij bent de prof.. Je ziet er eigenlijk ook niets van, alleen de dode punten zijn er af. Dus mijn haar is nog steeds erg lang!
In de avond ben ik met Brook en haar familie naar de zoo geweest. Haar zus (21) heeft een dochter van 4, zo dat was erg gezellig, omdat ze zo enthiousiast was. De zoo was met heel veel lichtjes, erg mooi versierd. Het was wel heel erg koud!
Gister na school heb ik weer geshopt, nu met Jenny en Tyler, voor de familie voor Jenny. Omdat we geen practice hadden.

Ik heb het als je kan lezen dus heel erg naar me zin. Al moet ik zeggen dat het heel onwerkelijk is dat het kerstmis is en dan ik al op de helft van me jaar zit!
Gelukkig heb ik geen last van heimwee, dat komt omdat ik zo druk ben!

De bel gaat ringen in een minuut. Kleine update.

En voor iedereen: Gelukkige kerstdagen!

• 28 Januari 2010 - 20:53

Joris:

Nou nou wat een Engelse woorden ertussen. Het is gewoon sneeuw hoor ;) hahaha nee hoor. Ga nu eerst je 2de berichtje lezen en dan typ ik een serieus verhaaltje

doei

• 28 Januari 2010 - 22:14

Hans:

Tsjonge, die postduif heeft er lang over gedaan1 Een maand zo'n beetje. zal door de snow en kou komen. Hoe doe je dat trouwens, meer dan 8 uur shoppen? en wat heb je dan in je wagentje? ga nu snel je volgende bericht lezen, want het klink wel erg leuk allemaal. Drie dikke zoenen, hans