6 months in Ohio!
Door: Sofie
Blijf op de hoogte en volg Sofie
09 Februari 2010 | Verenigde Staten, Ohio
Nadat ik een heel verhaal had geschreven, is mijn stomme puppy op mijn toetsenbord gesprongen en is mijn hele verhaal weg... Dus nu kan ik weer leuk helemaal opnieuw beginnen..
Arghh
Oke,
Ik heb vandaag weer een sneeuw day off, omdat er een sneeuw storm opkomst is. Het is nu al de hele dag en nacht aan het sneeuwen en er ligt ontzettend veel sneeuw. Waarschijnlijk ben ik morgen dus ook weer thuis. Het is wel lekker een dagje thuis, maar ik hoop dat we morgen naar school kunnen, want het is best saai om de hele dag binnen te zitten. Ik kan ook niet naar vrienden, omdat de wegen zo slecht zijn.
De laatste weekend van January was er vrijdag een game, waar we weer met het dansteam dansde en daarvoor hadden we teambonding, pizza eten en dans films kijken. Het is een soort cheerleading dans, maar dat natuurlijk beter haha.
Na de game zijn we met andere vrienden naar een vriendins huis gegaan en daar weer film gekeken. De zaterdag gaf een vriend een feest, dus zijn we daar heen gegaan en zondag heb ik mijn eerste indoor soccer game gezien. Al mijn host zussen, Lindy, Dani and Heather zitten in 1 team. Dus was leuk om te zien. De ruimte was trouwens super groot, met allemaal kunstgrasvelden er in.
De eerste week van February was het Spirit week, dit was de tweede spirit week van het jaar en je gaat elke dag verkleed, hoe de thema is die dag.
Het was,
Maandag: pyama
Dinsdag: Prom
Woesdag: Weaky
Donderdag: Beach
Friday: the color of your grade, voor de seniors was dat Red.
Vrijdag was ook de pep rally, dat betekent dat alle grades het tegen elkaar opnemen, het is altijd lachen en het is een warming up voor iedereen dat we enthiousiast worden voor de game die avond. Dit is de grootste game van het jaar. Iedereen shows hun school spirit.
Ik dansde ook de cheerleading dans bij de pep rally.
Die avond was de grote game, het was echt heel leuk. Ik keek mijn ogen uit, omdat wij natuurlijk geen school spirit hebben. Iedereeen was crazy, ook werden de queens en kings gepresenteerd. De hele gym was vol en we wonnen met overtime!
De dance was helaas verzet naar de next week, omdat er weer een sneeuwstorm was. Was maar beter ook, want toen we na de game naar buiten gingen, konden we niets zien. Ik woon 5 minuten van school en we hebben er denk ik een half uur over gedaan..
De donderdag had ik trouwens de Global Summit, waar ik al eerder een berichtje over had gestuurd. Het was in Perrysburg middle school. Er waren allemaal kraampjes van organisaties en landen. Ook was er een podium, waar landen en organisaties optraden. Ontzettend leuk, alleen ik heb er niet heel veel van gezien, omdat ik dus in de skyp room zat. Gelukkig waren Peter, Hanna en Charlie online op skype en hebben gezellig met de kinderen gepraat. Nogmaals bedankt daarvoor!
Afgelopen zaterdag had ik een birthsday party van een vriendin die 18 was geworden. De senior meiden accepteren ons eindelijk en ik heb het ontzettend naar me zin gehad. De volgende dag nodigde ze me weer uit, om een football game op tv te kijken. Alles valt nu op zijn plaats en dat naar 6 maanden, heel raar, maar ontzettend leuk!
Mijn vriend dat naar de army was, komt deze week ook terug, omdat hij zijn knie weer heeft geblesseerd. Dus dat is ook erg leuk :)
School gaat nog steeds goed, de leraren zijn dol op me, dat is altijd handig en mijn cijfers blijven goed.
Ik heb niets slechts te melden. Het enige is dat ik het erg naar me zin heb en dat ik ook nog zoveel leuke dingen de aankomende weken heb! Het gaat nog erg moeilijk worden, om hier weg te gaan!
Dat was het wel weer zo'n beetje.
Lieve groetjes vanuit een wit (sneeuw) land!
09 Februari 2010 - 21:00
Es:
hej sofie!
Leuk om te horen dat alles nu op 'n plaats valt;)
Wil namens mij, kees julie en justin je super bedanken voor de kerstkaart!:D hebben hem serieus pas een paar dagen geleden ontvangen.. zal vast door de sneeuw komen ofzo;)
Maargoed, je bent dus gewoon al weer over de helft! gaat snel zeg! maak er nog maar een goede 2e helft van, en ben benieuwd naar je volgende verhaal,
Xx -
09 Februari 2010 - 22:23
Nina Den Otter:
Heeeeeel erg leuk verslag, t lijkt zo erg het zelfde als ik t zo lees! En heel erg leuk dat die meiden jullie nou helemaal geaccepteerd hebben enzoo!
Oh de tijd gaat veel te snel he!
10 Februari 2010 - 15:34
Hans:
Hoi Sofie,
Mooie verhalen zeg. Super dat je zoveel doet en meemaakt. Ze unnen wel organiseren op je school! Geen wonder dat de lessen niet zo moeilijk zijn, is gewoon geen tijd voor. Fijn dat het eindelijk een beetje klikt met de VS-meiden, ze gaan je nog missen straks. Ik zal trouwens een emmertje dynamiet meenemen om je in juni los te weken van je omgeving. Nog bedankt voor je supersok, daar kunnen flink wat kado's in zeg. O ja, dit weekend beginnen de witerspelen, let op het schaatsen want dat is zo'n beetje het enige wat we kunnen. Maak nog aar heel veel mee, de komende 145 dagen. Liefs, Hans -
13 Februari 2010 - 13:48
Tante Bep:
Eerlijk gezegd begon ik de moed een beetje op te geven! Bijna iedere dag keek ik of er een reisverslag van je was, maar je was té druk met al je leuke dingen en feesten. Wat enig zeg! Dat zul je missen wanneer je weer thuis bent! Onvoorstelbaar dat je al over de helft bent zeg!Hopelijk heb je wel tijd om naar de O.S. in Vancouver te kijken deze dagen. Vannacht is Sven Kramer al aan de beurt op de 5000 meter. Hoewel hij niet zo goed geloot heeft, , maar het is en blijft een KANJER!Lieve Sofie, tot "horens". -
13 Februari 2010 - 13:52
Ardi:
Hi Sofie, Betty vertelde vorige week al zo trots over je en nu ik op je log kijk heeft ze -natuurlijk- helemaal gelijk. Heerlijk joh zo'n jaar in de States en je doet het zo te lezen zelf ook heel goed. Ik heb verder nog een vraagje van toen je jonger was en Overijssel al best
ver leek :-). Wat vond je het leukst aan je Tweehek vakanties en waarom zou je het Chris aanraden om voor een kamp bij hun te kiezen? Als je geen zin hebt in deze vraag laten gaan hoor. Alle goeds, hartelijke groet van Ardi -
L1eve Sofie!
Ik ben bij tante Mannij en Oom Cor inRenkum,gisteren gekomen en vandaag ga ik weer naar huis.Je begrijpt, dat we heel v eel over Martijn hebben gepraat wat lief dat je ook gereageerd hebt. Het is dan ook heel erg wat er gebeurd is. Met Pasen ga ik naar Hans en Betty, ik verheug me er op. Waarschijnlijk kan ik dan met je skypen en zie ik je weer, al is het dan ook maar op de foto. Ik begin wel naar je te verlangen lieve schat, maar ik ben blij met alle goede berichten die ik hoor. Ik heb deze week een test gedaan bij de polikliniek in Ommen, o.a.cholesterol,suiker, nierfunctie,bloeddruk,
gewicht.Alles was uitstekend! Ik ben erg b lij om! Sofie, ik wens je fijne Paasdagen,veel liefs , ik stop er nu mee,want wij gaan buiten zitten, het is hier echt voorjaarsweer. Hartelijke groeten, ook van tante Mannie en Oom Cor
en van mij een dikke kus.Oma, dag lieverd! -
en van mij een dikke kus.Oma, dag lieverd! -
L1eve Sofie!
en van mij een dikke kus.Oma, dag lieverd!