Bijna weekend! - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Sofie Korbee - WaarBenJij.nu Bijna weekend! - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Sofie Korbee - WaarBenJij.nu

Bijna weekend!

Door: Sofie

Blijf op de hoogte en volg Sofie

08 Maart 2013 | Curaçao, Willemstad

Vandaag alweer drie weken op Curaçao. En het bevalt mij nog steeds erg goed. Afgelopen weekend hadden we Fullmoon party op het strand. Het was echt het leukste feestje dat ik tot nu toe heb meegemaakt. De sfeer was heel goed en er waren acts en vuurwerk. Foto’s komen er nog. We werden opgehaald door een taxi, die is omgebouwd tot een hip busje (lijkt op zo’n auto van pimp it van MTV) Echt verschrikkelijk fout. Zaterdag overdag zijn we weer naar de grote knip geweest. Daar lekker op het strand gelegen. Zondag zijn we naar Cabana geweest om weer op het strand te liggen. En s’avonds zijn we wezen borrelen op het strand bij een feestje Wet & Wild.
Maandagochtend heb ik de dokter bezocht. Want het is natuurlijk Sofie stijl om in de tweede week ziek te worden en naar de dokter te moeten in een vreemd land. Het resultaat was een antibiotica voor voorhoofdontsteking en koorts. De rest van de maandag in bed gelegen. Dinsdag was een huisgenoot jarig, dus zijn we lekker uit eten geweest. En woensdag ben ik nu echt voor het eerst naar de sportschool geweest. Het was enorm warm in de sportschool en de apparaten zijn erg oud. Toch heb ik nu nog spierpijn, dus het sporten heeft wel geholpen. Mijn voornemen is nu om elke week te gaan.
Morgen gaan we met een LOCO boot varen. Dit betekend dat tijdens de boottrip goede dj’s aanwezig zijn.

Op stage gaat nog steeds alles goed. Ik begin steeds meer me op mijn plek te voelen. De mensen zijn erg aardig, dus dat is heel fijn.
Volgende week ga ik trouwens ook verhuizen naar een studio. Ik blijf in hetzelfde huis, krijg alleen tijdelijk een grotere kamer. Ik ben benieuwd hoe dat is!
Verder heb ik niet zoveel te melden, omdat ik veel op bed heb gelegen.

Liefs uit Curacao!

• 28 Maart 2013 - 12:02

Betty:

Hee meis, niemand gereageerd op dit verhaal, we zijn natuurlijk stik jaloers in dit koude landje. Nu maar hopen dat het goed gaat met je gezondheid. Het zal ook wel de overgang zijn. Hier alles goed en tot skypes. Dikke knuffel van mam