Highschool 09/10
Door: Sofie
Blijf op de hoogte en volg Sofie
21 Juli 2009 | Nederland, Utrecht
Het plan is om een jaar Highschool te volgen. Om met eigen ogen te zien of alle vooroordelen over Amerika kloppen. Zijn ze allemaal dik? en klopt het dat de highschools zo big zijn. Ik wil niet alleen naar Amerika om de cultuur te leren kennen, maar natuurlijk ook om Engels te leren. De meeste die mij kennen, weten dat ik erg slecht ben in Engels. Daar komt uiteraard verandering in.
En op 4 augustus is het dan zover, ik ga naar Amerika!
Voordat ik mijn gastgezin ontmoet ga ik nog 5 dagen naar New-York. Met een groep exchange studenten.
Op deze site hou ik jullie op de hoogte en jullie mogen natuurlijk een bericht achterlaten! altijd leuk.
Groetjes Sofie
22 Juli 2009 - 15:36
Charlie:
Lieve Sofie,
Heeel veel plezier in Amerika, ik hoop dat al je verwachtingen uitkomen!
Ik ga je erg missen!
Gelukkig gaan we eerst nog een weekje naar Terschelling :D
Dikke Kus -
01 Augustus 2009 - 13:48
Damiën :
this al een hele lange tijd geleden dat ik je voor het laatst sprak maar ik heb je leren kennen via kamp mss weet je weer een beetje wie ik ben :P
nou heel veel plezier in amerika ik heb ook een vriendin die was ook een jaar bij een gast gezin in amerika verbleven en die vond het een hele leuke ervaring ze is sinds 3 weken ofzo weer terug in nederland ze zei dat ze het echt een geweldige ervaring vondt
nou ben benieuwd naar je eerste reis verhaal ;)
X Deem -
01 Augustus 2009 - 15:20
Maaike:
Hee!
Ik had al wel zien staan dat je een paar weken geleden je laatste werkdag had, maar ik had even gemist dat dat was omdat je bijna een jaar naar Amerika gaat haha! Heel veel plezier!
xx -
01 Augustus 2009 - 15:27
Justin:
Heej soof,
Heel veel plezier in the Us.
Maak er een leuke tijd van en ga lekker genieten.
Ciaao xxx -
01 Augustus 2009 - 15:50
Niels:
Lieve mevrouw Meis,
Heel veel plezier in het mooie Amerika.Hoop dat het allemaal gaat lukken voor je!
Enuhh wel elke maand een echt Amerikaans pakje kauwgom voor mij op sturen!! haha
Hele dikke kus